Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

In Vogue, The Editor’s Eye: de trailer

Door Karen op 01.12.2012

Patricia liet ons eind oktober in haar artikel Must see: In Vogue, The Editor's Eye al watertanden naar de komst van de Vogue docu door HBO. De docu, In Vogue, The Editor's Eye, biedt een blik achter de schermen van dé modebijbel. Een must-see movie indeed, maar de film wordt op donderdag 6 december 2012 uitgezonden in... Amerika. Pity dat we niet aan de andere kant van de oceaan wonen, want voor ons wordt het nóg langer wachten tot deze fashion docu de Belgische beeldbuis bereikt.

Maar: niet getreurd Belmodo followers. Om het aftellen iets aangenamer te maken, is er nu al de -pas uitgekomen- trailer: one little minute in het modemekka van Anna Wintour & co. Check this out.

Oh my fashion goodness, we're craving for more! Jullie ook?

Foto: Vogue/Annie Leibovitz

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded