Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Every day is World AIDS Day

Door Michael op 01.12.2012

Honderden organisaties zetten zich vandaag, zaterdag 1 december 2012, in voor World AIDS Day. Toch is er 1 merk dat absoluut de kroon spant: M.A.C Cosmetics, bekend van zijn trendy make-up in matte, zwarte verpakkingen.

Deze queen of charity spant zich 365 dagen per jaar in voor de preventie van Aids. Dat doet het beautymerk aan de hand van de verkoop van de VIVA GLAM producten. De opbrengst hiervan gaat rechtstreeks naar het M·A·C AIDS Fund. Every day is World AIDS Day. 

M.A.C doubles donations on World AIDS Day 

Maar ze doen meer! M.A.C verdubbelt zijn gift van een VIVA GLAM product, speciaal voor World AIDS Day. Normaal kan M.A.C bij de aankoop van 1 VIVA GLAM product 5 maaltijden aankopen voor een HIV- of aidspatiënt. Wanneer je hetzelfde product koopt op World AIDS Day zullen dit 10 maaltijden zijn. Let’s buy those lipsticks!

Er is nog meeeeeer. Afgelopen week deed M.A.C ook nog een persoonlijke actie. Een hele week lang staken 2.000 M.A.C werknemers hun energie, tijd en liefde in allerlei lokale organisaties die het leven van HIV- of aidspatiënt dragelijker maken.

Follow, retweet and join the conversation

Om de awareness van HIV en aids op te krikken, zal het M·A·C AIDS Fund het Twitteraccount @MACcosmetics overnemen op World Aids Day. Join the conversation en breng het onderwerp nog meer onder de aandacht door #WAD2012 en #VIVAGLAM2x te gebruiken in je eigen Twitterberichten.

Wij hebben maar 1 boodschap voor al deze acties: Thanks M.A.C! Bij deze kronen wij M.A.C Cosmetics tot absolute queen of charity: in the name of beauty, love and the holy charity industry, Amen. 

page loaded