Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

K-Stew & The Sneaker

Door Kim op 30.11.2012

Kristen Stewart, de actrice die vooral gekend is om haar rol als Bella in de immens populaire Twilight-saga, heeft geen voorliefde voor heels. Niet dat we haar niet begrijpen, een avond doorbrengen op hakken kan behoorlijk pijnlijk zijn en na een uur of 2 rechtstaan, vraagt elke vrouw zich waarschijnlijk vloekend af waarom ze toch weer die high heels uit de kast heeft gehaald.

Kristen lapt dan ook netjes alle Hollywoodregels aan haar (platte) laars. Het is geen geheim dat ze vaak mid-red carpet haar hoge hakken simpelweg uitschopt en ze inruilt voor een paar comfy sneakers.Kristen loves Converse

Moedig? Misschien. Comfy? Dat zeker! Alleszins is Kristen's sneakerliefde wat rebels naar Hollywoodnormen, wat haar al meer dan eens de nodige (negatieve) persaandacht heeft opgeleverd. She doesn't care, maar haar styliste denkt daar natuurlijk anders over.

"Kristen will always change into her Converse by halfway through a carpet, which is to be expected at this point, but she puts on the heels for me for the photos, God bless her. [...] I clearly prefer heel. But it’s part of her personality; I think it’s fun when she does it. There are definitely times when I have to say, ‘Please, please, please put the heel on just for me", aldus Kristen's styliste Tara Swennen.Sneakers in alle kleurtjes.


Sneakers on the red carpet

Het moge duidelijk zijn: Kristen's sneakers are here to stay. Toegegeven, echt flatterend is zo'n paar niet onder een galajurk maar wij vinden het toch een beetje grappig dat er zoveel commotie kan ontstaan rond de keuze van een paar schoenen. Want eerlijk is eerlijk: ze mag dan wel haar eigen zin doordrijven, maar het is niet alsof ze er iemand kwaad mee doet - toch? Wat denk jij van het hele sneakerdebat?

Pictures via The Cut.

page loaded