Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hairdressers Against Aids

Door Tiany op 30.11.2012

Ben jij strijdvaardig, heb je het hart op de juiste plaats en wil jij meehelpen in de strijd tegen aids? Of course!

Hairdressers Against Aids houden vandaag, vrijdag 30 november 2012, een kappersmarathon. Hier scoor je een nieuw kapsel, dat ook nog eens geknipt is door de beste kappers van België én je steunt er het goede doel mee. That’s what we call a three pointer.

De opbrengst gaat naar Sida’SOS, een organisatie die verantwoordelijk is voor verschillende preventiecampagnes voor jongeren. Speciaal voor dit event opent de kappersacademie van L’oréal België zijn deuren. Zo krijg je een sneak peek in de professionele kapperswereld. 

Kappers als Delfien Denoo, Alain Denis en Sanké houden de marathon tussen 12:00 en 24:00. In die tijd knippen ze jouw lokken en geven ze je een brushing voor amper € 25,-. Als bedankje voor je steun, krijg je ook nog 1 free product

Zeg nu zelf, een koopje! Wij staan er in ieder geval voor 100% achter om charity te koppelen aan beauty. The perfect match. 

Place to be
Academie L'oréal Belgie 
Keizer Karellaan 584
1082 Brussel

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded