Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Exclusief: Ontdek de nieuwe Moët & Chandon muse

Door Tiany op 30.11.2012

Dear Belmodo lovers, het geheim is eindelijk onthuld! Wij zaten al een tijdje op het puntje van onze stoel, eindeloos te raden en gokken welke bekende persoon het nieuwe gezicht én muse zou zijn van Moët & Chandon. En nu is het grote nieuws eindelijk bekend. Hij won al 17 Grandslams, is een wereldwijd icoon en enorm geliefd bij het grote publiek. We are proudly presenting you: niemand minder dan tennisster Roger Federer!

Enkele dagen geleden waren we nog druk aan het speculeren wie de opvolger of opvolgster van Scarlett Johansson zou zijn. Zij was namelijk de allereerste muse van Moët & Chandon en het resultaat van die campagne mag zeker gezien worden -check het Belmodo artikel Moët & Chandon goes Scarlett. We hielden jullie al een hele week in spanning met de Belmodo artikels Coming soon: Moët & Chandon's new brand ambassador en Discover Moët & Chandon's new muse... maar nu is het dus eindelijk bekend dat Roger Federer the new ambassador is. We like, en hij ook!

Het is meer dan alleen maar een eer om ambassadeur te zijn van Moët & Chandon, het is een uitnodiging om deel uit te maken van een zeer glamoureuze traditie. Moët & Chandon was altijd al de champagne van internationale trendsetters en ik ben trots te mogen samenwerken met een merk dat op een even toegewijde manier streeft naar uitmuntendheid als ik in mijn carrière.

Yes yes, Roger likes Moët & Chandon as much as we do en het champagnemerk sluit qua profiel perfect bij hem aan. Mister Roger straalt dapperheid, elegantie en generositeit uit, zowel naast als op de tennisbaan. En eerlijk is eerlijk: the man's got a whole lot of style. Allemaal kwaliteiten die bij Moët & Chandon ook bovenaan het lijstje staan. A match made in heaven dus!

In het onderstaand filmpje geven we je alvast een sneak peek van de fotoshoot met Roger voor de reclamecampagne die vanaf maart 2013 te bewonderen zal zijn. De fotograaf van dienst is niemand minder dan Patrick DemarchelierCheck it out!

page loaded