Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Trend Report: Ear cuffs

Door Tiany op 29.11.2012

Veel juwelentrends zijn een heruitvinding van een eerdere trend, maar niet zo met de ear cuffs. Deze gloednieuwe trend, die je hele oor versiert, is hot and happening in modeland. Dit is geen trend voor liefhebbers van subtiele juwelen, want ear cuffs zijn gegarandeerde eye catchers. In celeb land hebben ze alvast een mooie aanhang verworven.


Caroline Sieber en de prachtige Chanel ear cuff. Pic by Tommy Ton for style.com.Alicia Keys, Cara Delevingne, Diane Kruger, Rodarte SS13.

De ear cuffs zie je in verschillende stijlen, van edgy tot vintage glam. Ze mixen de punk look van een oor vol piercings met de allure van diamanten. Je kan zelfs een stap verder gaan met ear cuffs, versierd met een ketting die je in je haar kan vastpinnen, een gegarandeerde head turner!

Check zeker het Belmodo artikel Statement juwelen voor de winter voor inspiratie, tal van hippe ear cuffs & adresjes waar je deze hot trend kan scoren!


Asos

Is dit een trend die jullie gaan volgen?

Met medewerking van Jolien Pardon.

page loaded