Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Samsung’s street photography contest

Door Karen op 29.11.2012

Photography lovers, attention pleaseSamsung komt met een echt super toffe goodie op de markt: de Samsung NX20 met built-in wifi. Dat betekent dat je vanaf nu rechtstreeks je foto's kan uploaden op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest… you name it. Op jouw profiel zullen dus geen crappy foto’s van je telefoon meer te zien zijn, maar enkel professionele shiny exemplaren.  

Nx masters of photography

Daarom organiseert Samsung een wedstrijd voor jonge en creatieve fotografen. Deelnemen is heel simpel. Je gaat naar de Facebookpagina van Samsung en upload daar je allerbeste foto. Een professionele jury kiest er de 10 beste uit. Deze 10 lucky bastards mogen dan op masterclass bij niemand minder dan fotografen Carl De Keyzer en Jimmy Kets.

Deze masterclass zal doorgaan op zondag 9 december 2012 dus kruis die dag alvast maar aan in je agenda. Tijdens deze masterclass geven ze niet alleen hun belangrijkste tips & tricks, je gaat ook samen met deze pro’s de stad in voor een potje street photography met de Samsung NX20. 

And the winner is… 

Uit de street photography test wordt een winnaar gekozen. De prijs? Zijn of haar werk zal worden tentoongesteld, samen met dat van de juryfotografen. Deze tentoonstelling is in de prestigieuze Caves de la Nonciature op de Zavel in Brussel. De tentoonstelling zal lopen van woensdag 12 t.e.m. woensdag 26 december 2012. 

Ohja en nog een klein extraatje (kuch-kuch): de winnaar mag de Samsung NX20 houden. Gratis en voor niets. Je zou voor minder je best gaan doen om deze prijzen in de wacht te slepen. Let’s do this

page loaded