Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Word coverfotograaf van De Invasie Magazine!

Door Tiany op 28.11.2012

Attention alle jonge & talentvolle fotografen, want De Invasie geeft jullie een uitgelezen kans om jullie talent ten volle te laten zien. De Invasie organiseert namelijk een fotowedstrijd met een wel héél toffe prijs: de cover van het De Invasie Magazine shooten samen met Linda van Waesberge! Ben je nu al totally enthousiast? De winnaar krijgt naast de covershoot ook nog tal van andere mogelijkheden om zijn werk te showen. Tijd dus om je kans te grijpen!

De prijs die je met deze wedstrijd kan winnen, is een droom voor elk aanstormend jong talent. Je mag de cover shooten van het nieuwste 'De Invasie Magazine' plus een productie samen met styliste Linda van Waesberge en make-up artieste Sabine Peers. Maar that's not all! Je krijgt ook een eigen pagina in het De Invasie Magazine én een expo op 'De Invasie van Antwerpen'. Als dit nog geen belletje doet rinkelen, check dan het Belmodo artikel Gezocht: strijders voor De Invasie voor meer informatie over De Invasie van Antwerpen.

Om deel te nemen moet je vóór maandag 31 december 2012 jouw portfolio met daarin je sterkste foto's + een korte biografie doorsturen naar [email protected] & start crossing your fingers! Hou woensdag 23 januari 2013 alvast vrij, want dan zullen de shoots plaatsvinden. De 1ste week van januari zal bekend gemaakt worden wie de lucky winner is. Go, go, go, it's your time to shine. Veel succes!

Met medewerking van Nathalie Dejonghe.

page loaded