Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gay men will marry your girlfriends

Door Kim op 28.11.2012

Deze keer geen post over nieuwe fashion items of de laatste beauty trends, maar iets wat zo mogelijk nog belangrijker is: gelijke rechten voor iedereen, maar dan in een uiterst grappig jasje gegoten. Het homohuwelijk is jammer genoeg nog niet legaal in alle landen, zelfs in Amerika is het in veel staten nog niet toegestaan dat koppels van hetzelfde geslacht in het huwelijksbootje stappen.

De site Collegehumor besloot om deze issue op een zeer passende manier onder de aandacht te brengen -met een flinke dosis humor natuurlijk! Niets beter dan een gevat én grappig filmpje om de conversatie over dit onderwerp op gang te brengen, en op deze manier mensen over dit onderwerp te sensibiliseren.

De aanpak? Als gay marriage niet toegestaan wordt, trouwen zij gewoon met jouw girlfriend! In het filmpje lijsten ze heel wat redenen op waarom homo's net een heel goede catch zijn voor de ladies: ze gaan vaak naar de gym, kunnen goed koken, houden van romantische dates, kunnen goed luisteren en hebben goede smaak wanneer het aankomt op kledij. Watch & laugh, maar vergeet vooral niet dat iedereen het gelijke recht heeft om van elkaar te houden. Nothing wrong with that, right?

page loaded