Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gezocht: strijders voor De Invasie

Door Karen op 27.11.2012

Trek je harnas maar aan, hou je fashion weapons in de aanslag en dan: ten aanval want De Invasie is back. Dit keer in het kloppende hart van de Belgische mode-industrie: Antwerpen. De Antwerpse 6 maakten hier al naam en faam en op zaterdag 23 en zondag 24 maart 2013 is het jouw beurt! 

De veldslag

De Invasie zoekt nieuwe strijders, meer bepaald #DIVA’s. Voor deze #DIVA-editie in Antwerpen is De Invasie opnieuw op zoek naar jong en creatief ontwerptalent.

Heb jij een uniek product dat de wereld moet gezien hebben? Dan is dit jouw kans! 

Er mogen maar liefst 60 strijders hun producten tonen en verkopen in het centrum van Antwerpen. Een walhalla van meer dan 500m² vol design en fashion. No way, dat je dat zou missen! Inschrijven doe je door een mailtje mét je portfolio te sturen naar [email protected].  

Wil je meer info? Check dan De Invasie website of bekijk de Belmodo artikels De Invasie: modemissie geslaagd, De Invasie van Leuven, Gespot op De Invasie van KortrijkDe Invasie van Gent & De Invasie is back! om al helemaal in the mood te komen. 

Een weekend vol goodies en nieuw talent? Check. Wij zullen er zeker bij zijn! 

Met medewerking van Loes van Look 

page loaded