Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kate Moss: de documentaire

Door Kim op 23.11.2012

Kate Moss, je ziet haar in ontelbaar veel magazines of reclamecampagnes maar veel praten doet ze eigenlijk niet. Het legendarische model staat erom bekend altijd zeer mediaschuw te zijn geweest of nooit informatie te willen delen met de pers, maar daar lijkt nu verandering in te komen.

De 1ste stap naar meer openheid is al gezet door de lancering van The Kate Moss Book (lees er meer over in het Belmodo artikel The Kate Moss Book) -beschikbaar sinds november 2012. Het boek bevat nog steeds enkel foto's en geen tekst, maar geeft wel een iets persoonlijkere kijk in het leven van Moss.

Verbazingwekkend genoeg volgt daarop het interview in de december issue van Vanity Fair, waarin ze openlijk vertelt over haar onzekerheden, haar dochter, anorexia en andere persoonlijke zaken. Zo vertelt ze over haar relatie met Johnny Depp:

"There’s nobody that’s ever really been able to take care of me. Johnny did for a bit. I believed what he said. Like if I said, ‘What do I do?,’ he’d tell me. And that’s what I missed when I left. I really lost that gauge of somebody I could trust. Nightmare. Years and years of crying. Oh, the tears!”

In het interview laat ze ook weten dat camera's haar al een tijdje volgen voor  een Kate Moss-documentaire. Een onverwachte wending? Misschien. Een slimme carrièrezet? Kan ook. Nu ze immers wat ouder wordt is dit een goede manier om nog steeds in the picture te blijven als het legendarische model dat ze is. Of denken jullie dat ze na al die jaren eindelijk haar media angst overwonnen heeft?

page loaded