Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Camper presents: Lifelovers ABC #3

Door Michael op 22.11.2012

A voor authentiek, B voor balance, C voor color,... Camper en de cultural management company, La Fábrica, presenteren u: Lifelovers ABC #3, een publishing project met foto's van Martin Parr en teksten van Barry Gifford, Donna Leon, Fernando Savater en Isabel Coixet. Omdat creativiteit promoten 1 van Camper's passies is, trad het schoenenmerk in samenwerking met La Fábrica voor een ultiem project vol creation en inspiration.


A for authentic

B for balance

Lifelovers ABC #3 is een uniek alfabet -1 letter, 1 foto- gecreëerd door het Mallorcaanse bedrijf, La Fábrica. Het Spaanse boekje illustreert letterlijk en figuurlijk de filosofie en identiteit van Camper: 26 concepten die deel uitmaken van Camper's visuele reis through life. Een bron van inspiratie en een uitingsplaats voor enkele creatievelingen. De foto's van Parr zorgen voor een uniek perspectief op het leven: documentary meets photography.


N for natural

Q for quantity

Funny points of view, interessante close-ups & 4 figuren uit de literatuur- en filmwereld die zorgen voor een bijpassend stukje tekst. Ethische Fernando Savater, Beat Generation man Barry Gifford, film regisseuse Isabell Coixet en noir fiction lady Donna Leon nemen je allemaal mee op een life trip. Lifelovers ABC #3, dat is celebrating the little things in life.


Y for yum

Een verzameling van inspirationele woorden en beelden: live, love, laugh. Je kan het ABC-boekje voor niets gaan halen in de Brusselse Camper shop of gratis online bestellen of inkijken op de website. Enjoy Belmodo birds

© Martin Parr/Magnum Photos

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded