Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Benefit: Boyfriends to avoid

Door Kim op 21.11.2012

Als het make-upmerk Benefit je nog niet bekend in de oren klinkt, stellen we voor dat je nu meteen gaat opzoeken what it's all about. Benefit staat gekend voor heerlijk mooie verpakkingen, grappige productnamen en natuurlijk heel erg veel goede make-up. De catch phrases bij elk product zijn vaak al genoeg om een glimlach op je gezicht te toveren -het motto van het merk is dan ook niet voor niets:

"Laughter is the best cosmetic, so grin and wear it!" 

Daar kan je het moeilijk oneens mee zijn, toch? Om je dagelijkse lachpartij te garanderen, bracht Benefit een grappig filmpje uit in samenwerking met comedian Sarah Colonna én leren ze je ook meteen welk type boyfriend je beter meteen dumpt...

page loaded