Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Swatch Girls Go Pro: surfin’ in China

Door Tiany op 18.11.2012

Van dinsdag 21 tot zondag 25 november 2012 vindt opnieuw het Women's World Longboard Championship plaats. Swatch Girls Pro organiseert voor de 2de maal op rij deze groundbreaking surfwedstrijd voor meisjes: babes, longboards, big waves en Swatch: een competitie om U tegen te zeggen! Pitty wel dat het niet naast de deur is maar all the way in Wanning, Hainan Island oftewel China!

Vorig jaar zette Swatch deze zomerse locatie of  'Chinese Hawaii' al in de spotlights met deze surfwedstrijd. Zie hier de trailer voor de 2012 versie.

Een tropische setting doet dienst als decor voor een contest tussen de beste vrouwelijke longboard surfers uit alle hoeken van de wereld: Hawaii, Australië, Californië, Zuid-Afrika, Japan en Europa. Ook Chinese wildcards nemen deel.

De 32 deelneemsters zullen het tegen elkaar opnemen in 5 exciting rondes. Daarna volgen de kwartfinales, de halve finale en de grand finale: 30 minuten woman-on-woman surf heat. Palmbomen, sandy beaches, warm water en mindblowing surfprestaties: we kunnen er alleen maar van dromen.

En toch kunnen wij Belmodo lovers van deze sunny surfgekte meegenieten, straight vanuit onze trendy couch. Op de Swatch girls pro website vind je informatie over de deelnemers, de resultaten, foto's en live news uit China.

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded