Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Titi + The German Kid: the movie

Door Karen op 17.11.2012

Party people in da house? Bij Titi + The German Kid alleszins wel. In september al lieten we jullie in ons Belmodo artikel: Titi + The German Kid willen noch ein bischen tansen kennismaken met de nieuwe FW12-13 collectie: The day destroys the night. En het label blijft dansen: clubbing en partying all night long met een collectie vol comfortabele, must-have clubwear : sweaters, leggings, goofy details en een touch of glam.

Dit jonge, Belgische designerlabel weet wat we willen: de euforie, de donkerheid en de gezelligheid van de nacht. Om ons nog meer te pleasen, maakte ontwerpster Kristien Follon een fashion kortfilm die tot nog toe enkel op private events te zien was.

In de kortfilm volgen we 1 nacht lang de 16-jarige fotografiestudente Tatiana Thielens, eveneens het model en de muze van deze collectie. Duik samen met Tatiana en T+TGK het Hasseltse nachtleven in en geniet mee van de beats, de joy en de fashion die van deze movie afspringen: the party is on.

Het filmpje werd geschreven door Kristien en geregisseerd door Christophe Johanns.

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded