Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Skatemoss

Door Bieke op 16.11.2012

Olé olé het is vrijdag en dus tijd voor een vleugje luchtigheid en off-piste te gaan wat trends betreft. Je weet het of je weet het (nog) niet, maar skateboarden en longboarden zijn hot & happening tegenwoordig. Een beetje een surfgevoel op straat, uhu heerlijk toch? Alleen nog wat palmbomen en zonnestralen en boom shakalaka, ready to hit the shopping streets.

Tip: graag mantelpakjes, scherpe schoenen en hooggesloten kraagjes achterwege laten want the real stuff houdt het losjes en casual.


Neen, dit is geen post waar de perfecte skateboarding outfit wordt besproken. Wel het skateboard zelve en dan meer bepaald het Skatemoss board.

Schoonheid Kate Moss preikt niet alleen op de cover van de boekskes maar vanaf nu ook op skateboards. Meet Skatemoss, een platform ontstaan door een verspreking en inmiddels uitgegroeid tot een grappig project. Jeff Gaudinet noemde Kate Moss per ongeluk Skate Moss en ja hoor: de skate decks met beeldmateriaal van het topmodel waren geboren.


A useless slash pointless platform, aldus Jeff Gaudinet. Misschien heeft hij wel een punt, maar absoluut een kijkje waard ter inspiratie: www.skatemoss.com.

page loaded