Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beyond Mountains, More Mountains

Door Angelique op 13.11.2012

55DSL, ooit begonnen als little brother van Diesel, zet in navolging van de SS2012 campagne met het filmpje Roma, opnieuw artiesten in de spotlights.

Een creatieve visie op het label, dat is what they want. En ze krijgen het ook, in de vorm van een kortfilm voor de nieuwe urban Fall/Winter collectie. Award winning directors Canada mochten ditmaal hun originaliteit op het Only The Brave label loslaten. "Beyond Mountains, More Mountains" is het resultaat: een epic road movie met het streetwear brand in het achterhoofd:  2 jonge lovebirds reizen van Noord-Italië tot in Stromboli, een zuiders Siciliaans eilandje: een interactieve tour door Italië. Watch for yourself.

Een mix & match van romantiek in la bella Italia, amazing views, stomende vluggertjes en actie make you wish you were there. Chaos, feest, drank en de verloren schoen als rode draad: een krachtige en passionele short story. La vita e bella, niet?

Kunst en simulatie, fictie en improvisatie, natuur en the city: vele contrasten komen aan bod en maken een post moderne eerlijke blend. 55DSL meets Canada is een perfect view op de 3 values van het label: youth, freedom en Italy. Hier zie je alvast hoe het filmpje en de collectie voor elkaar gemaakt zijn: stoere travelwear met een cute twist.

Op de website kan je je nog verder in deze liefdesreis laten onderdompelen. Of inspiratie opdoen voor je eigen roadtrip of love met 55DSL. Enjoy the trip!

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded