Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Lina di Moda

Door Tiany op 12.11.2012

Lina di moda, dat is mode, fotografie en style van inside out. Lina Söderström is een fulltime Zweeds model en laat ons via haar blog Lina di moda meegenieten van het leven op en naast de catwalk.
Achter de schermen bij Mayla

Outfit posts, inspiratie, modeshows, castings en fotografie, kortom: a model's diaryOok rommelmarkten, festivals en girl's nights out ontbreken niet in de blog roll. Fun, outgoing en very stylish she is. Haar stijl is casual rock chick met een colorful twist.
Kleurrijke sunnies, blauwe nailpolish en zwarte boots lijken haar favo items. Ook de hoed is een accessoire she goes by. Een fedora of western hat in combi met haar eclectische stijl resulteren in cute, international en down-to-earth outfits. Lovely Lina knows the stuff.


Dit model heeft stijl. Ze combineert high fashion met commercial brands en grappige items. Hier zie je bijvoorbeeld enkele "Lana del Rey for H&M, my way"-foto's. Don't you adore hoe ze de collectie helemaal naar haar eigen hand zet? I'm a fan! Misschien volgende keer een Lina for H&M shoot, woudn't that be a hit!Lina: Lana Del Rey for H&M my way.


Print mixtures, ironische knipoogjes en gewoon comfi but trendy outfits, Belmodo loves Lina. Jullie ook?

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded