Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: On High Heels

Door Tiany op 09.11.2012

Hello Belmodo lovers, we've got news from blogland. De wereld van de bloggers is zo groot, wie geraakt er nog aan uit? Wij smile! Met ons blog watching eye proberen we jullie fashionistas op de hoogte te houden van alle trendy modebloggers out there. On High Heels is er zo 1tje, en goed nieuws: she's a localStyle news van eigen bodem, daar zijn we zeker dol op! De studente visual merchandising houdt haar blog bij vanuit the city of Ghent

Ze begon haar blog uit verveling en vond zo een creatieve uitlaatklep in het reilen en zeilen van de fashion wereld. En boring, dat is haar blog allesbehalve. COS, H&M, Zara en Asos zijn haar favoriete shops. Als het budget haar gunstig gezind is staan Net-a-Porter, de Rewind Store en American Apparel bovenaan het lijstje. 


Outfitposts, inspiratie, make-up: haar hele doen en laten deelt ze met ons via haar website. Ze doet momenteel haar stage bij Oona, het persbureau, waar het fashion news haar vers van de pers bereikt. Way to go Eline! Zo staat ze nog meer met beide benen in de modewereld.


Cravings, shoppings, outfits en boyfriend material: alles shared ze via facebook, twitter en Instagram: go follow that chick my dears. De inspiratie voor haar look haalt ze uit fashion magazines, vanuit andere trendy blogs of gewoon vanop straat: streetstyle magicResult: mixes to die forOok wishlists, fashionable citytripjes en trends deelt ze met ons. Volledig naar dé herfsttrend van dit jaar, is burgundy haar nieuwe kleurtje. And we must admit, we like it too! BTW, wij vonden dat ze wel iets van Alexa Chung heeft, toevallig haar modevoorbeeld bij uitstek. Clémence Poesy is another fashion example, we totally get itWebshops, DIY-projecten & nu en dan een giveaway: Eline weet hoe het moet. 'On High Heels' knows what's hot & happening. Tegenwoordig is ze trouwens helemaal into Palladium, ain't that a coincidence, Belmodo is too! Zoveel moois, zoveel gelijkenissen, wij volgen haar alvast op de voet! Op hoge hakken wel te verstaan wink.

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded