Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mémoire Universelle: a bookzine of love

Door Karen op 06.11.2012

Mémoire Universelle - Oh l'amour! is het 1ste nummer van een reeks van 9. Het is een bookzine van Benoît Bethume, een soort magazine slash boek met een verzameling van netjes geordende beelden die hij verzamelde van kinds af aan.

De Belgische stylist/fotograaf/consultant bundelde een beeldverhaal vol emotie, schoonheid en liefde. Benoît stylde o.a. voor Vogue, Elle en Marie-Claire en was consultant voor Paule Ka, Carven en Petit Bateau: een brok levenswijsheid en ervaring. Zijn experience, interesses en gevoel voor al wat mooi en liefdevol is, kan je nu dus naar hartelust doorbladeren.

Het bookzine is een mix van mode, kunst, film en muziek. Een reis van 300 pagina's door een wereld van schoonheid, zeldzaamheid, eigenaardigheid, tijd, verwarring en nog zoveel meer. 4 in canvas gebonden hoofdstukken vol creativiteit en inspiratie. Oh l'amour is eigenlijk Benoît's fabulous mind in beelden met in de hoofdrol niemand minder dan de liefde. De liefde in al haar facetten: love, lust & hate, jullie kennen het wel. Dit boek is een rollercoaster of images, interviews en verhalen dat de zintuigen bespeelt als geen ander: very lovely and intriguing.

Het bookzine wordt uitgegeven door Editions d'art Laconti voor € 45,- en je kan het vinden in de Copyright Bookstores in Antwerpen en Gent of bij Filigranes. Op de website kan je alvast de  Benoît Bethume-sfeer opsnuiven: schoonheid ten top!

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded