Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bloggers & hun Handtasgeheimen

Door Catherine op 04.11.2012

Diep vanbinnen zijn we allemaal voyeurs. Zeker als het om the rich & famous gaat. De Kardashians kennen we beter dan onze eigen buren, The Coveteur afspeuren naar interieurinspiratie wint van een bezoekje aan de Ikea & we spenderen bijna even veel tijd op outfitblogs als in de kleerkast.

Geen wonder dat Grazia's meest recente privacyschending ons zo aanspreekt!

Het Britse modemagazine vroeg de meisjes achter 4 modeblogs om een kijkje in de Grot der Wonderen die hun handtas heet. Onder het motto 'toon mij uw chacos & ik zeg u wie u bent', spiedde Belmodo gretig mee.

De Stylista

Coco's Tea Party is de blog van journaliste & styliste Ella Gregory (boven, foto 4). De Londense is goed georganiseerd & stijlvol, althans volgens haar tas.

Ze sleurt altijd een Grazia mee -zouden wij ook zeggen- evenals haar iPhone, zonnebril, lippenstift & leren handschoenen. Cudos voor de sleutelhanger van Lulu Guinness & het schattige fluo portemonneetje.

De Hipster

Laetitia Wajanapel (boven, foto 1) van Mademoiselle Robot is een beetje een hipster & dat zie je ook aan haar handtasinhoud. Dat cartoonportemonneetje willen we stelen.

Ze kan niet zonder flashy zonnebril, paraplu -beiden zijn essentieel in Londen- & 8 Hour gloss van Elizabeth Arden. Verder spotten we leuke lipstick & compactpoeder van Dior.

De Frequent Flyer

Reem & Natalya Kanj (boven, foto 2) vliegen op & neer tussen Londen & Dubai. Op Five Five Fabulous kan je alles lezen over hun avonturen & passie voor mode. De tote van de 2 laat zien dat deze meisjes de nodige flair voor business hebben, maar toch artistiek zijn.

De zusjes kunnen niet zonder camera, Blackberry & Filofax, om al hun notities & vliegtickets netjes op orde te houden. Ook make-up & een goed boek mogen volgens Reem & Natalya niet ontbreken in je handbaggage.

De PR Pro

Emily Johnston (boven, foto 3) is een go-getter. Op haar blog Fashion Foie Gras lees je 24/7 het laatste modenieuws, in de mix met outfitinspiratie & event reports

Haar handtas is naast een weerspiegeling van haar identiteit ook een sales pitch. Alle bloggers die hun gerief lieten zien aan Grazia ontwierpen namelijk een collectie accessoires voor River Island. Johnston is niet bang om dat te laten zien & showt dan ook zonder schaamte haar matching tote, iPad- & iPhone-hoesje. Nu in de (Britse) winkel!

Verder neemt deze blogster overal camera, ballerina's, parfum & body lotion mee. 

De Belmodo Blogger

En wat er in onze handtas zit? Jammer genoeg geen eigen accessoirelijn, maar wel een hoop andere rommel. Let's take a look!

Wij kunnen niet zonder: een goed boek (de biografie van Frank Zappa, bijvoorbeeld), sleutels & portemonnee, lipgloss van The Body Shop, handcrème -voor mannen, shhht- van Bulgari, onze portefeuille, zakdoeken, elastiekje & crappy Nokia -soon to be replaced by een nieuwe iPhone.

De vuile tissues, stofballen & tampons hebben we jullie bespaard.

Toedels!

Bron: Grazia

page loaded