Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

To cookbook or not to cookbook that’s the question

Door Astrid op 03.11.2012

Dit postte Cesar Casier –Ceesie voor de vrienden– in april 2012 op zijn blog. Voor wie het Belgische supermodel niet zou kennen, zeggen we maar 1 ding: hij hangt tegenwoordig op iedere straathoek in the Big Apple voor de laatste Armani Exchange campagne. A real life supermodel dus. En sinds kort is de blogger/model ook auteur!

"Models don’t eat”. Think again, want schoon volk van eigen bodem brengt een eigen kookboek uit. Het boek kreeg de titel Model Kitchen en laat ons meespieken in Cesar’s bord. Kunnen we hierin de geheimen lezen how to become size 0 skinny? Hmmm dat misschien niet, want laten we eerlijk zijn: wij Belgen zijn zot van een goed groot bord lekker eten!

Naast gezonde & budgetvriendelijke recepten spotten we in dit boek ook prachtige foto’s, Cesar’s lievelings dining places in alle major fashion capitals en lots of fashion pictures. Als kers op de taart gaven 12 topmodellen ook hun favo (gezonde natuurlijk) gerecht mee in het boek, mét foto van hen in de keuken. Denk aan ladies als Julia Restoin-Roitfeld, Lily Donaldson, Karlie Kloss, Lindsey Wixson & Bette Franke. Zo maakt Milla Jovovich bijvoorbeeld een zalmgerecht met asperges. Mjam!Cesar op Twitter: A proud mom #modelkitchen #homesweethome (oooooooh!)

Vanaf woensdag 7 november 2012 vind je Model Kitchen in de stores! Is het nog te vroeg om kerstlijstjes te beginnen opstellen?

page loaded