Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

DVF x Evian

Door Karen op 02.11.2012

Diane von Furstenberg loves Evian. Don't we all adore water, dé dorstlesser op warme zonnedagen en a girl's best friend voor een gezonde huid en lijn.

Maar het kan ook wel eens pretty boring zijn, zo'n watertje bestellen. Daarom is het leuk dat Evian af en toe in zee springt met fashion designers als Paul Smith, Jean Paul Gaultier, Christian Lacroix en noem maar op. Deze keer was het de beurt aan Mademoiselle Diane. 

De modeontwerpster ontwierp een mooie, vrouwelijke fles voor het Franse Alpen water.

Dinsdag 30 oktober 2012 werd die sierlijke water bottle in de Brusselse DvF store voorgesteld. In de project store van Greta Marta, Diane's schoonzus, en in de DvF winkel aan de overkant kon je genieten van een fris glaasje Evian water in een DVF kleedje: très amusant.


Eventjes geen rolschaatsende baby's, wel lots of DvF love! Het ontwerp voor de Evian waterflessen in limited edition is speels en very lovely.

De 2013 DvF fles is een knipoog naar de Diane's iconische leuze "Water is Life is Love Is Life is Water is ..." die ook op de flessen prijkt. Goed gevonden, want at the same time is er de link met de Live Young attide van Evian: de liefde voor het leven en de jeugd. Puurheid, joi de vivre, optimisme, youth... en dat allemaal in 1 fles: we want that bottle of love!

Piece of cake, de flessen zijn vanaf november 2012 gewoon te vinden in de Delhaize supermarkten en bij bepaalde drankenhandelaars voor een prijsje van € 2,59. Just in time voor de winter holidays. Zo'n DvF fles op de feesttafel? Pretty okay! Hij straalt liefde en levenslust uit EN hij brengt een eco-element met zich mee. De fles is namelijk gemaakt van 100% recycleerbaar glas en bedrukt met biologische inkt.

Water, love en ecology: we say yes! Op jullie gezondheid, op die van Evian, en op die van Diane. Santé.

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded