Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Precious as gold, sweet as chocolate: BbyB pop-up store

Door Michael op 01.11.2012

We loooovvveee chocolate, en zeker haute couture chocolade. Ja, je leest het goed: haute couture in chocolade, dat krijg je bij chocolademerk BbyB. Sterrenchef Bart Desmidt, van restaurant Bartholomeus, en chocolatier Jan Verleye gebruikten de meest pure ingrediënten om ons met 22 delicious creaties te kunnen verrassen.

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get", vanuit dit beroemde citaat vertrekken Desmidt en Verleye. Want je weet nooit wat te verwachten wanneer je de chocolade van BbyB proeft, met smaakcombinaties als chocolade/aardbei/peper/citroen of pure chocolade/gember. Onze favoriet is #63: witte chocolade/passievrucht/basilicum. I've died and gone to chocolate heaven!


And there's more sweet news, want chocolade is niet het enige wat BbyB te bieden heeft. Je kan er ook terecht voor Big Boobies, pralines in de vorm van, ja boobies! Ook hier krijg je heerlijke smaakcombinaties als pure chocolade/framboos en melkchocolade/babelutte/zeezout. Verder verkopen ze nog artisanale orangettes, babelutte/chocoladepasta, babeluttes en ontzettend lekkere verse marshmallows met yoghurt en framboos.


Heb je chocolate addicts in je vriendenkring, verras hen dan eens met een cadeaubox van BbyB. Je kan kiezen uit 22 chocoladesmaken en die worden dan in een mooi gouden doosje gestopt, met een leuk chocoladecitaat erop. Maar wacht niet te lang, want de pop-up store in Antwerpen is open tot dinsdag 15 januari 2013. Daarna kan je wel nog altijd terecht in de BbyB flagship store in Brugge.


BbyB pop-up store
Wiegstraat 12
2000 Antwerpen

BbyB flagship store
Sint-Amandsstraat 39
8000 Brugge

www.bbyb.be

Met medewerking van Jolien Pardon.

page loaded