Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

More Moustache news. 1 Movember: shave the date

Door Angelique op 31.10.2012

1 november 2012 is dé scheerdag van het jaar. Alle mannen die zich na ons aankondigend artikel Movember in aantocht! registreerden via de website van Movember beginnen THE day met een gladgeschoren gelaat. Then the contest begins: moustache-time it is. De mannen of Mo Bros moeten gedurende de hele maand hun snor laten groeien. Easy peasy, zeker met de hulp van het Philips Groom Saloon.

Als 1 van de grootste scheerproducten-producent voor mannen, springt Philips maar al te graag mee op de snorrentrein. Zij organiseren de Movember Battle: een strijd om de mooiste moustache! Met een Philips apparaat heb je direct de techniek en innovatie in huis voor een master moustache. Op de website vind je inspiratie en stylingtips: the battle is on.

Wie wint maakt kans op een 'Scheer 'm Weg'-trip naar exciting BerlijnGo guys! Bovendien geeft Philips per centimeter snor € 1,- aan de Movember Stiching: very generous.

Op vrijdag 26 oktober ging de wedstrijd van start via de facebookpagina. Vandaag kan je je in Anderlecht (Tweestationsstraat 80) nog professioneel onder handen laten nemen door het Groom team voor een uiterst gladde start. Go, go, go.

Vanaf nu wordt er elke week de beste snor van het moment gekozen. Vind jij die ene moustache net iets hotter dan die andere? Cast your vote, want ook jullie en de weekwinnaars maken kans op de Berlijn-citytrip, kaarten voor het movember-Gala in december 2012 en Philips producten als de StyleShaver en de Retro Dock. 

Charity meets Philipswe like! Eind november 2012 wordt de snorrenstand bekendgemaakt. Hier kan je alles nog eens nalezen.

Doel van deze actie? Movember wil zo mannelijke health issues in the picture brengen. Al sinds 2003 worden er movember moustaches 'gekweekt'. Vandaag is het een worldwide event. Check facebook en twitter maar, de Mo snorren zijn hot & happening.

Over de jaren heen hebben al meer dan 1,1 miljoen deelnemers 125 miljoen euro ingezameld, ching ching! Overal ter wereld zullen de registered males een schone moustache laten groeien, gesponsord door om het even wie en gesteund door de Mo Sistas, aka wij. Dus girls, laat die mannen maar eens een maand unshaved voor de dag komen, het is voor een goed doel en wie weet, zo'n Johnny Depp snorretje is toch niet zo mis?

Hier alvast enkele basic tips voor de perfecte movember moustache: negeer de jeuk. Verzorg hem goed. Be a gentleman at any time. Kies een snor die bij je past: in november maakt de snor de man. Need some inspiration?

Doet je hubby, broer, vader of neef mee en kunnen die wel een extra zetje gebruiken? Op 1 november worden die behaarde venten een paar haartjes kleiner gemaakt op de Movember Shave Down. In Antwerpen en Gent staan respectievelijk UltiMOtum of Café Ultimatum en Wasbar x #jongtuig klaar voor een giant shave moment. De wasbar kennen we al dankzij Belmodo & Malou#jongtuig is een verzameling van jonge creatievelingen: een 2-maandelijkse koffieklets over alles en niets. Zij roepen op:

- Omdat we willen tonen dat Gent het grootste hart heeft vragen wij uwe steun! Overtuig iedere vent die ge kent om hem te registreren en nen echte moustache te groeien! - 

Dus, snorren, liefdadigheid en lots of men? Movember makes it happen. Overtuig die mannen en rep je vandaag nog naar Philips HQ's in de Tweestationsstraat 80 te Anderlecht (Brussel) of ga donderdag 1 november 2012 naar UltiMOtum, Grote Markt 8, Antwerpen (vanaf 20.00) of naar de Wasbar x #jongtuig, Nederkouter 109 te Gent (vanaf 19.00). See you there!

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded