Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

DSGNRMRKT goes catholic met Pop-Up Church

Door Karen op 29.10.2012

Hello angels, we've got news from heaven! DSGNRMRKT, het Hasseltse platform voor jong modetalent, kondigt -hoera!- een nieuw pop-up event aan. Ter gelegenheid van het Turnhoutse Festival van de Creativiteit palmt het creatieve collectief op zaterdag 10 en zondag 11 november 2012 het Paterspand in. Tijdsens dat event kunnen creatievelingen zich te goed doen aan een weelde van cultuur. Awaken your senses want luisteren, kijken, voelen, ruiken en proeven staan op het programma. Oh God, creatie ten top die dag en daar wilde DSNRMRKT natuurlijk maar al te graag bij zijn.

Be holy, be a saint want de place to be is een voormalig klooster: een heilig sfeertje dus. De DSGNRMRKT Pop-Up Church zal betaalbare en exclusieve outfits van een 10tal young & hot designers aanbieden: unieke, originele stuks that is. Be prepaired voor een goddelijk aanbod van jeugdig mode talent: fashion heaven here we come. De Pop-Up Church presents zijn heilige boontjes.

Black Balloon met hun Premium Collection à la John Dalton. Een mix van atoomtheorie met Lucky Lukes Dalton's: va-va-voom!

Honest Crooks met zijn limited edition grafische prints. In alle soorten en maten, van funny tot creepy en van stoer tot goofy. Printed streetwear all over the place.

Ook de Antwerpse modeontwerpster met Roemeense roots, Ramona Stoica, zal er zijn. Clean-cut, kwaliteit en sober. Eye for detail verzekerd.

Het Nederlandse Strikks, dat is knitwear, knitted details, knit interior, knit, knit, knit. Ze brengen duurzaam breigoed over de seizoenen heen. We knit ya!

Titi + The German Kid komt die dag af met haar FW2012-2013 collectie 'The Day Destroys The Night' en de gelijknamige kortfilm. Dag versus nacht en comfy meets dressed up, dat zijn de kernwoorden. 

'Brickybrick' en 'Couleur Cachée': de collecties van juweelontwerpster Mieke Dierckx, zijn accessoirecollecties van hoog niveau. De combi van textiel en leder resulteert in unieke tassen, portefeuilles en sjaals to die for

Next, Kuppers&Wuytens met de tassenreeks 'Design It Yourself'. DIY staat voor reproductie, hergebruik en duurzaamheid. Dé stand voor chique eco accesoires.

Misschien doet An Buermans wel een belletje rinkelen? Ze deed mee aan De Designers en ontwierp zo een collectie voor JBC. Nu is ze daar met haar very own werk de Atelier Collectie: kleurrijk en uniek.

Belgische modeontwerpster, Karolien Verstraeten, is het volgende engeltje in line. Strakke jurken en broekpakken: very stylish en timeless items voor elke vrouw.

Lalou-Dandine maakt het lijstje af. Het Belgische knitwear label van Laurence Leus bestaat uit een leuke reeks eenvoudige truitjes, cardigans en jurkjes: want, want, want!

De DSGNRMRKT in Turnhout is je tijdelijke stairway to fashion heaven. Zoveel talent, exclusiviteit en vernieuwing! Kruis deze heilige drievuldigheid van de mode alvast aan in je agenda want mode meets god, dat wil je niet missen.

Darling angels en devils, zaterdag 10 novemer van 13:00 tot 19:00 & zondag 11 november van 10:30 tot 19:00 in het Paterspand, Paterstraat 1000, 2300 Turnhout: be there, bring cash. Meer info over de Pop-Up Church vind je op de website. Amen.

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded