Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Big news about Carrie Bradshaw

Door Astrid op 29.10.2012

She’s baaaaaaaaaaaaaaack! In het Belmodo artikel Carrie is terug! konden jullie al lezen dat er een prequel op het hele Sex and the City verhaal komt. Of er eigenlijk al is, want The Carrie Diaries is in de 1ste plaats een boek, dat net als de SACT reeks van de hand van Candace Bushnell is. En voor de lazy readers –wat ik zéker niet ben– onder ons, komt in januari 2013 dus de serie uit. Foto’s konden we jullie al tonen & nu de trailer van The Carrie Diaries online staat, moeten we die wel met jullie delen!

Het verhaal in het kort: teenager Carrie Bradshaw die Manhattan leert kennen. Dit keer wel zonder Charlotte, Miranda & Samantha, snif snif… AnnaSophia Robb speelt de rol van young Carrie & boy does she has some big shoes to fill! Hopelijk leest zij niet alle comments onder het Youtube filmpje want sommige zijn ronduit gemeen.

Eerlijk, ons kan het niet schelen dat mensen blijven vergelijken, want ze ziet er fabulous –favoriete SATC woord– uit in de trailer. Ik ben alvast helemaal wild van haar roze jurkje met polka dots. Can’t wait to see all those crazy ’80's outfits!

 
The full cast op de exclusieve première van The Carrie Diaries tijdens 2012 New York Television Film Festival.

Wel moeten we nog heeeeeeel eventjes geduld hebben want de serie verschijnt pas in januari 2013 op the CW. In Amerika dus. Maar wie echt niet kan wachten, kan misschien wel stiekem online kijken. Ik weet alvast wat ik ga doen op een druiligere januari avond!

page loaded