Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ding Dong: Justin & Jessica getrouwd

Door Aline op 27.10.2012

't Is gebeurd!

America's sweethearts Justin Timberlake & Jessica Biel namen op vrijdag 19 oktober 2012 de beslissing die hun leven veranderde en stapten samen in het huwelijksbootje

Na 4 jaar daten (met de nodige ups & downs) vroeg Justin zijn -7th heaven teenage star turned actrice- Jessica ten huwelijk in december 2011. Nu, bijna 1 jaar later, trouwde het koppel in Fasano, Italië in het prachtige Borgo Egnazia Resort

Hun exclusieve huwelijksfoto's zijn verkocht aan People Magazine voor maar liefst $ 300.000,- dus op meer beelden zullen we nog eventjes moeten wachten... Maar wat we allemaal wilden zien, zien we duidelijk op de cover van People: the dress & the suit

Justin draagt een eenvoudige maar classy black tuxedo, stylish all the way! Jessica daarentegen is -against all expectations- geen traditionele bruid en koos niet voor een witte, maar voor een poederroze prinsessenjurk van Giambattista Valli. Thoughts?

Mister Timberlake concentreert zich al een tijdje voornamelijk op zijn acteercarrière, toegegeven hij doet het niet slecht maar ik wacht nog steeds met heel mijn hart op een knallend vervolg van Future Sex/Love Sounds.

So pretty mister JT, if you read this, please don't let me down... 

Zowel Justin als Jessica zijn nog steeds actief bezig met hun acteercarrière. Hem zie je in 2012 samen met Amy Adams in 'Trouble with the curve', Jessica zullen we dan weer zien in 'Hitchcock' naast Anthony Hopkins en Scarlett Johansson.

Van dit new established power duo horen we in de toekomst ongetwijfeld nog veel!

Congrats to the happy couple!

page loaded