Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: This chick’s got style

Door Karen op 27.10.2012

We spotted another beautiful blonde in blog-land. En ze heeft stijl, al zegt ze het zelf. Ze komt van bij de noorderburen en heeft haar vaste stek in Amsterdam. Deze 23-jarige fashion addict knows what she wants. Met 1 van de meest bezochte blogs van Nederland is dat wel obvious. Yara is een magazine editor, dus ze kent de wereld. Haar blog, This Chick's got style, bruist dan ook van interessante outfits en eye-catching looksSinds kort kan je haar ook volgen via Instagram: een inside skoop in Yara's leven: go Yara! Fashion weeks, trips, impulsaankopen, stunning looks en noem maar op, kortom: een modesprookje. En wonder boven wonder, we kunnen mee in deze fairytale stappen, gewoon door haar te volgen natuurlijk, maar ook door haar modemissers of oldies over te kopen. Net als zovele fashionistas doet ze haar kleren af en toe van de hand: dag Yara en welkom into our closet!

En haar kleerkast, die is fun, hot en vooral heel kleurrijk. Prints all over the place: een panterprint of tie dye shirt? Ze heeft het allemaal. Kijk en geniet. Het is niet trouwens niet enkel de mode die haar interesseert, ook home interiors ontsnappen niet aan haar trendspotting eye. Verder nog maandelijkse playlists en how-to beauty- en hairtutorials: deze meid weet wat te doen. En wij nu ook! 


Funny detail: ze heeft zelfs een stagiaire in dienst genomen! Nu ja, een blog, facebookpagina, tweets all day long, bloggersfeestjes en zo veel meer, misschien kan een helpende hand wel geen kwaad. Wij zijn alvast fan: that chick's got style!

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded