Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Houzzzzzz

Door Bieke op 26.10.2012


Once in a while... koop je een eigen stek, switch je van appartement of ga je banana's omdat je crib echt toe is aan een restyling. De momenten waar je het bos door de bomen niet meer ziet, met je handen in het haar zit of alles gewoon laat zoals het is 'cause you can't pick your style out of the truckload of all those pretty deco things. That's exactly where I find myself nowadays, jep I'm becoming one of them. Maar hey, spits je oren want ik heb 1 van de dankbaarste online housing goedjes gevonden. En ditmaal geen Pinterest, geen The Fancy maar Houzz.


Houzz is een online community rond architectuur, interior design en decoratie. Gewoonweg home improvement. Je vindt er foto's, artikels gepubliceerd door architecten en interieurexperten van over de hele hele hele wereld. Alle expertise onder 1 dak, in 1 enkele url.

Naast je badkamer of kledingkast een makeover te geven, kan je ook gewoon ideeën verzamelen hoe je jouw waskot of keukenkasten kan herorganiseren. Het kan dan nog een tikje freaky klinken maar it's just a perfect way to help turn fashionable, trendy ideas into reality.Raak geïnspireerd, ga op zoek naar een antwoord op jouw restyling vragen of get in touch met jouw favo expert. Surf naar www.houzz.com en ga aan de slag!

page loaded