Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Today I’m Wearing

Door Astrid op 20.10.2012

In desperate need of some fashion inspiration? Dan heeft Vogue misschien wel dé oplossing voor jou!

Toen ik een beetje aan het rondsurfen –if this was a job I would get a promotion every day– was, stootte ik op de rubriek ‘Today I’m wearing’ op de Vogue UK website. Het idee is vrij basic, maar misschien net daarom geniaal: 1 maand lang post een fashion figure (lees: een model, zangeres, it-girl of celeb) elke dag een foto van haar outfit, met daarbij kort wat ze dragen en de labels. Famous people doin’ outfitposts basically.


Zo konden we al meekijken in de kast van o.a. Eliza Doolittle, Solange Knowles, Alexa Chung, Coco Rocha, Margherita Missoni en ga zo maar nog even door. Je ziet het al, dit zijn de A-list fashion people! Voorlopig dus nog geen boys, maar dat komt misschien nog wel…

Oké als ik heel eerlijk ben, a lot of expensive designer clothes. Toch heb je af en toe het geluk een betaalbaar stuk te vinden. Big shocker 4 me was dat Olivia Palermo zich ook soms durft hullen in een Topshopke of Zara item. Who knew?! En wanneer Lily Allen in juni 2011 aan de beurt was, konden we haar toevallig in haar wedding dress spotten!

Deze maand is het de beurt aan Pixie Geldof, who I love, love, looooove! Curious om een kijkje in haar kleerkast (of dan toch een stukje ervan) te nemen, bezoek dan vanaf nu dagelijks Today I’m wearing. Have fun!

page loaded