Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

hay.dk

Door Aline op 20.10.2012

Als we denken aan Scandinavisch interieur & design is Ikea ongetwijfeld het 1ste dat door ons hoofd flitst. Maar uiteraard is er meer dan blauw-geel alleen.

Let us introduce you to Hay. Dit Deense merk has it all: oerdegelijk Scandinavisch ontwerp in de mix met design zorgt voor tijdloze klasse. 

Dit jonge merk presenteerde zijn interior collection voor de allereerste keer in 2003 op de IMM fair in Keulen.

Met Hay wil men de Deense design golf van de jaren '50 en '60 doen herleven with a modern touch. En of ze dat doen? Tijdloze vormen met nieuwe stoffen & kleuren = a match made in furniture heaven!

Naast meubilair vind je er ook een accessoire- & stoffenlijn met kussens, plaids & tapijten. 

Bij Hay is de brug tussen fashion & architecture klein, maar zeer zeker stevig. Het statische van architectuur in combinatie met de dynamische modewereld zorgen voor een prima wisselwerking met een origineel, classy resultaat. 

Ook op vlak van innovatie staan ze bij Hay niet achter en gebruiken ze cutting edge technology om zowel op economisch als duurzaam vlak goede resultaten te boeken. 

De Hay flagship stores vinden we helaas enkel in Denemarken en Noorwegen, maar gelukkig is het merk wereldwijd verspreid in verschillende designwinkels & onder architecten.

Maarrrrr design lovers, niet getreurd, je vindt het merk o.a. ook terug bij A First Luxe in Gent waar men hedendaags design aan haalbare prijzen samenbrengt. 

Van plan om te verhuizen of wil je je living een make-over geven? Vergeet zeker niet om even langs de website van Hay te gaan... Of ga langs in Gent bij A First Luxe!

page loaded