Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Riri goes naked

Door Aline op 16.10.2012

Op donderdag 11 oktober 2012 onthulde Rihanna -ahead of schedule- de cover van haar nieuwste en 7de album, Unapologetic, op Twitter. 

Met 12.826 retweets en 5.566 favorites werd de cover erg goed onthaald bij haar fans. Op de foto zien we een poedelnaakte Rihanna met handgeschreven slogans als faith, fun, 7 & happy op haar fraai getatoeërde bovenlijf. De foto is op z'n zachtst gezegd controversieel, but we like, you too?

De 24-jarige Barbadiaanse schone bracht in 2005 haar 1ste cd 'A girl like me' uit en sindsdien kwam er elk jaar een nieuw album op de markt met nu in 2012 'Unapologetic'. Op het album vinden we o.a. de reeds in september gereleasde song Diamonds

Sinds 2005 had La Rihanna ook een reeks verschillende kapsels: van lang ros tot lang blond, van kort zwart tot kort blond: she's been there, did that... What's your fav?

Vanaf maandag 19 november 2012 kan je Unapologetic downloaden of kopen. 

You buy??

page loaded