Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dita Von Teese, My Cointreau Evening

Door Tiany op 15.10.2012

"Mmm Cointreau" moet Dita Von Teese gedacht hebben. Zó delicious dat je het liever elk moment van de dag bij je hebt. Dus ontwierp de queen of burlesque een exclusieve Cointreau tas, een limited edition bag waarin je al je schatten kan verbergen. De luxe uitvoering is een must-have op elke party. Met "My Cointreau Evening" word alles fascinerend en sprookjesachtig. Neem deze glamoureuze goodiebag overal mee naartoe en zorg voor onverwachte smaakaccenten en fantasierijke cocktails. Shake it babe!

De muze kreeg vrijspel en droomde van een handtas vol verrassingen en geheimen: een verborgen schat als een reflectie van haar personality. Zo creëerde ze een soort magische minicocktailbar: een tas vol attributen die een pittig accent aan je avond toevoegen. Geen lipsticks of mascara dus, geen spiegeltjes of zakdoekjes, maar wel bartendersnufjes voor real cocktail magic.

My Cointreau Evening

De tas is elegant en eenvoudig. Een vintage vorm in de Cointreaukleuren wit en oranje met een art-decomotief van appelsienen, een mooie link naar de sinaasappellikeur zelf. Heel subtiel vind je in zilveren letters Dita's naam. Bij het openen van de tas ook één en al magie. Allereerst the liquor: een Cointreau fles van 35 cl. Secondly een "jigger" of maatbeker, om als een ware cocktailprinses de juiste hoeveelheden uit de mouw te schudden.

Verder exotische kruiden die je cocktail van een passioneel en vurig tintje voorzien: uit 3 elegante glazen potjes komen vleugen van pittige gember, warm kaneel en spicy chilipeper die je met het sierlijk lepeltje aan je drankjes kan toevoegen.

En zien we daar toch een make-updoosje? Een poederdoosje à la Dita Von Teese. Dat wil zegggen, een theedoosje voor nieuwe smaaksensaties. Thee en Cointreau? Volgens Dita een unexpected combi die toch in balance is! Je suis curieuse. En voor de cocktail virgins onder ons is er nog een secret receptenboekje van Dita's hand, very innovative en cointreauversial, net als de sensationele muze zelf. 

Je kan bovendien alles naar je eigen hand zetten. Be inventive op de eerstvolgende cocktailparty en maak je eigen fabulous cocktail blends. Of voeg je persoonlijke touch aan de tas toe. Afhankelijk van je eigen cravings kan je prulletjes toevoegen of weglaten, helemaal naar je eigen goesting, want de Dita Von Teese tas is en blijft in de eerste plaats een Cointreau inspired handbag met een vintage look.

Als je op zoek bent naar een exclusieve bag met een vurig tintje en een lekker geurtje, grabbel dan maar in die rijkelijk gevulde portefeuille. De Dita Von Teese for Cointreau handtas is verkrijgbaar vanaf € 450,-. Genieten van het making of filmpje is dan weer helemaal gratis ;o).

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded