Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A Polaroid Story: the expo

Door Astrid op 15.10.2012

Voor zij die haar niet zouden kennen – shame on you – het brein achter A Polaroid Story is Elisabeth Ouni. De blog neemt ons telkens mee op een nieuwe queeste, maar altijd met hetzelfde doel: de perfecte polaroid van een hiphop, rap, soul, rnb, blues of jazz artiest kunnen nemen. Soms lukt het, soms niet. In de allereerste polaroid story lezen we zo:

“I learned, that taking a digital fan picture, while kissing the artist, is clearly much easier than making the artist pose -alone- for a polaroid.”

Good news, voor iedereen who loves een goeie fototentoonstelling want vanaf nu kan je terecht in de A&Gallery in Gent voor de expo A Polaroid Story. Donderdag 11 oktober 2012 was het opening night en Belmodo was er natuurlijk bij. Check it out!Ouni's blog bestaat ondertussen een goeie 3 jaar (de 1e post werd op donderdag 12 maart 2009 the world wide web ingestuurd, yes I checked it) en dat moet gevierd worden! De expo is volgens Ouni zelf de ‘first exhibition of an instant journey through music’ geworden. Aan de muren van de A&Gallery spotten we pictures van o.a. Snoop Dogg, Lianne Le Havas, M.I.A, Gil Scott-Heron, D’Angelo & natuurlijk dé polaroid van Pharrell Williams! Achter elke foto zit een verhaal, die je allemaal op de blog kan terugvinden.

In the market to buy some art? Dan kan je steeds info vragen in de galerij zelf, want alle prints zijn te koop. Obviously gaat zo’n opening samen met een drankje & some fine tunes. Als afsluiter van de expo wordt trouwens op zaterdag 27 oktober 2012 een kick-ass afterparty aka Finissage georganiseerd @ Club 69


Soon enough I learned that the road to a Polaroid was never straight, but always interesting (Foto via de No Balls, No Glory; A Polaroid Story Facebookpagina)

A Polaroid Story loopt langzaam op zijn einde. Wanneer dat precies zal zijn is nog niet helemaal duidelijk en wie de laatste artiest zal zijn, blijft voorlopig een vraagteken. Wat we wel weten, is dat deze expo in real life zien zeker de moeite waard is. Ben je in de buurt van de Hoogstraat in Gent, aarzel dan zeker niet en spring eens binnen. And remember guys: "No Balls, No Glory!" 


A Polaroid Story: the expo
Van donderdag 11 oktober 2012 tot zaterdag 27 oktober 2012

A&Gallery
Schepenhuisstraat 17
9000 Gent

page loaded