Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Framboise Fashion

Door Karen op 12.10.2012

Meet raspberry girl Sarah Mikaela! In haar Framboise Fashion vind je vooral veel kleur: van shiny violet lips tot graphic nails en opvallende accessoires. Of dip-dye streetware met high heels in tegenstelling tot Reebok sneakers en sweatpants met een blazer.


Vanuit Kopenhagen laat deze Deens-Australische fashionista ons kennismaken met haar redelijk gekke garderobe. Net als onze Tiany mixt ze vintage met de usual brands. Het resultaat is cute & crazy tegelijk: van spiderman-schoenen tot ironisch gelakte nagels en altijd wel een shiny accessoire to finish the look.


Vintage blazer

Ze is ook dol op lippenstift, in alle kleuren van de regenboog!


Dat Sarah van rode vruchten houdt, blijkt zowel uit haar outfits als uit 1 van haar posts: een jummie-raspberry-cake recept.

Ook naast haar blog is ze into fashion. Zo werkt ze momenteel full-time voor de MaxMara-boutique in Kopenhagen. Maar dat betekent niet dat ze haar blog verwaarloost.

Wil je op de hoogte blijven van Mikaela's do's & don't's, check dan de Framboise Fashion blog. Ook via pinterest, tumblr en facebook kan je het reilen en zeilen van de Deense blondine volgen.

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded