Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Travel in Style by Norman Parkinson

Door Karen op 07.10.2012

Hou je zowel van mode als van fotografie? Dan is een uitstapje naar Parijs zeker de moeite waard! Bij La Vallée Village wordt het werk van niemand minder dan Norman Parkinson tentoongesteld in de gallerij voor hedendaagse kunst. Deze hooggeplaatste modefotograaf heeft al heel wat op zijn palmares staan. Zo heeft hij zowel met Vogue als met Harper's Bazaar samengewerkt. Daarnaast heeft hij ook werk geleverd als officiële fotograaf voor de Koninklijke familie van het Verenigd Koninkrijk.

Parkinson wordt ook wel de grondlegger van de moderne modefotografie genoemd. Zo heeft hij voor een revolutie gezorgd waarbij modellen uit de verstarde studio-omgeving zich verplaatst hebben naar een meer dynamische setting buiten. Dit alles, samen met een snuifje humor, bracht de wereld van de modefotografie op een totaal nieuw spoor.

Omdat zijn werken slechts zelden aan het publiek worden getoond, is het een reden te meer om deze exclusieve tentoonstelling bij te wonen. Je wordt meegenomen in de magische wereld van Parkinson waarbij stijlvol reizen en avontuur in elkaar verweven geraken. De setting waar de expo plaatsvindt, is dan ook ideaal voor zijn creaties. La Vallée Village maakt deel uit van Chic Outlet Shopping, een plaats waar je rustig kan rondwandelen in de gallerij en zo kennis kan maken met de 23 iconische modefoto's van de modefotograaf. Ook kan je er genieten van de exclusieve service die de winkels voorzien en van bijzondere kortingen van grootse designers als Armani, Furla, Paul Smith en Diane von Furstenberg en dit het hele jaar door!

Begint je interesse toe te nemen? Wacht dan niet langer! Deze exclusieve tentoonstelling vindt nog plaats tot en met zondag 6 januari 2013 bij het Espace La Vallée Village en dit dagelijks van 10:00 tot 19:00. De toegang is bovendien gratis. Sweet!

Met medewerking van Sabrina Dewitte.

page loaded