Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

SJP als Vogue Editor in Glee

Door Kim op 05.10.2012

Het is niet de 1ste keer dat Sarah Jessica Parker de hooggehakte voet zet binnen de Vogue offices. Zo herinner je je vast nog de Sex and the City afleveringen waar ze -gasp- de Vogue Closet mocht ontdekken (1 van onze favoriete SATC-moments) of wanneer ze 'drunk at Vogue' is.

Deze keer zien we SJP niet als Carrie Bradshaw, maar wel als Isabelle Klempt. De actrice kruipt voor een aantal afleveringen in de rol van Vogue.com editor in de Amerikaanse serie Glee.

Parker werd voor de gelegenheid gestyled door niemand minder dan Anna Wintour, oftewel een fashion moment waar we graag getuige van hadden willen zijn!

De Amerikaanse serie is intussen aan z'n 4de seizoen toe en inmiddels is de 1ste aflevering met SJP als guest star vorige week in Amerika uitgezonden -nog niet bij ons op TV, maar indien je echt niet kan wachten kan je altijd even online gaan kijken...

page loaded