Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Black bubbels door Jean Paul Gaultier

Door Karen op 01.10.2012

Jean Paul Gaultier stelt zijn nieuwe muze voor. Samen met champagnemerk Piper-Heidsieck ontwierp hij een nieuwe fles bubbels: de Vintage 2000.

De fles heeft zijn black uiterlijk met bronskleurige schijn te danken aan de sprankelende gouden champagneparels. De vorm doet denken aan de parfumeflesjes á la Jean Paul, denk: nauwaansluitende korsetvorm.

De metafoor van de elegante fles als een sensuele vrouw wordt doorgetrokken tot in de hals: een collier met kristallen als diamanten en een netje vol swarovskisteentjes voorzien de fles van de nodige glitter & glamour

Dit passionele uiterlijk doet natuurlijk dromen over sensuele smaken en aroma's, en dat is ook wat Piper-Heidsieck belooft: toetsen van boter en acaciahoning, van thee en melk en met een nasmaak van henna, sandelhout en wierook. De beschrijving alleen al brengt me in hogere sferen!

De unieke fles is te verkrijgen in de luxueuze Black Cancan box, just as well ontworpen door Mr. Gaultier himself. Deze is verkrijgbaar bij de betere wijnhandel, aan een prijs van ongeveer € 429,-. 

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded