Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Say hi to Malou!

Door Tiany op 29.09.2012


Belmodo.tv is bijzonder fier om haar nieuwste modestagiaire voor te stellen! Maak kennis met Malou Gees. Malou is 72 jaar en een gepensioneerde slagersvrouw uit Denderhoutem. Als kind droomde ze van een job in de modewereld én bij Belmodo.tv maakt ze die droom via een stage waar. Hellllloooo Malou!

Malou kreeg haar passie voor fashion met de paplepel ingegeven via haar moeder. Malou's mama was naaister en had ook een textielwinkel vol stoffen en modeboekjes. Onze gloednieuwe stagiaire droomde dus altijd al van working in de fashion bizz. Haar man was een slager en daardoor kwam Malou terecht in de slagerij. Ze werkte haar hele leven dus als een échte slagersvrouw. Maar met stijl want Malou is een lady met klasse. You'll see!


Maandag 01 oktober 2012 is het Internationale Dag van de Ouderen en daarom start Delta Lloyd met het project van de Zilverstage. Gepensioneerden hebben namelijk geen mogelijkheid om binnen een wettelijk voorzien kader verder te werken. De Zilverstage wil hiermee een duidelijk signaal geven dat gepensioneerden nog niet zijn afgeschreven en nog perfect kunnen worden ingezet op de arbeidsmarkt.

Toen we het telefoontje kregen om een gepensioneerde vrouw een stage te geven, riep de volledige Belmodo.tv-redactie meteen uitbundig JAAAAAAAAGetting inspired komt uit elke hoek en Malou leek ons dan ook de perfecte inspiratiebron.  Klik hier voor meer informatie over de Zilverstage en maak kennis met de andere stagiaires!

Malou is een super sympathieke vrouw, bijzonder gepassioneerd, enthousiast, vol van levenservaring én heeft een Facebookprofiel én kan met een computer omgaan én een I-pad. Dus drop al die vooroordelen en say hi to Malou! Belmodo.tv loves her grin 

Check trouwens de Belmodo.tv Facebookpagina en kom te weten wat Malou allemaal op haar to do-lijstje heeft staan als modestagiaire chez Belmodo.tv! Eeeeeen volg haar op Twitter @BelmodoMalou!!

page loaded