Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Camping Flamingo

Door Patricia op 28.09.2012

Als er een creatief event in Leuven georganiseerd wordt, dan willen we erbij zijn! Dat is altijd een beetje thuiskomen, aangezien ik mijn tiener- en studententijd in de stad spendeerde. Vandaar dat  zaterdag 6 oktober 2012 gemarkeerd staat in mijn agenda. Camping Flamingo is een nieuw (hopelijk terugkerend) initiatief dat plaats vindt in de PJ Verhaegenstraat. Het is de place to be om te gaan snuisteren op die bewuste zaterdag, want iedereen kan er terecht om zijn waren/ kunsten/ diensten aan de man te brengen in een fijne atmosfeer.


Foto via Appartment Therapy

Kort samengevat: food, fashion, koopjes, drankjes en dikke fun. Dat alles onder begeleiding van de muziek van Poldoore en Lisa Smolders. Wij steken onze voelsprieten voor nieuw talent op die dag graag uit.

Wie, Wat, Waar?

Camping Flamingo
PJ Verhaegenstraat 
3000 Leuven

Zaterdag 6 oktober 2012
12:00 - 23:00 

page loaded