Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Titanic zinkt nu ook op Blu-ray 3D

Door Karen op 27.09.2012

Titanic totally rocks my boat! Om van Jack nog maar te zwijgen. Ok, fat Leo zoals we hem nu kennen, keur ik helemaal niet goed. Maar boy oh boy in 1997, het jaar dat Titanic op het witte doek zonk en maar liefst 11 Oscars in haar zog meenam, was Leonardo DiCaprio hotter dan hot.

Precies 100 jaar geleden stak de échte Titanic van wal en om die verjaardag te vieren, werden de original tapes van Titanic the movie geremasterd én naar Blu-ray 3D omgezet. De release van die special edition werd gepresenteerd in het Zuiderterras in Antwerpen met een chique soirée waarvoor ondergetekende een boarding pass had. We werden vergast met first class appetizers en een walking dinner met zicht op de Schelde. Het Titanic thema werd tot in de puntjes uitgevoerd, tot het 3-koppig orkestje toe! How romantic.Me and 'le' friend.

20th Century Fox en het ModeMuseum Hasselt zorgden samen voor de aankleding die het Zuiderterras omtoverde in de setting van Titanic. Er waren unieke stukken en props te zien uit de film en ook originele kledingstukken uit de periode van Titanic zelf. 

Kortom, een erg geslaagde avond die me zin gaf om volgende zomer een cruise te boeken. En een matroos. 

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded