Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Calling all vintage lovers for the LabelLOV Event!

Door Michael op 26.09.2012

Net als vorig jaar organiseert LabelLOV een very glamorous vintage happening. Oprichtster van LabelLOV Birgit De Jager weet als geen ander de mooiste en meest luxueuze vintagestukken te verzamelen, waarvoor wij haar bijzonder dankbaar zijn.

Denk aan een spectaculair aanbod van unieke vintage clothes, jewelry, decoration & design, classic cars én vintage viño for everybody! Wie wil er nu niet op jacht gaan naar een pretty, luxurious vintage kleedje van Saint Laurent Paris uit de 80's om mee te pronken? Of het ideale paar winterlaarzen van A.F. Vandevorst scoren om je warm te houden tijdens cold winter days & nights? Je hebt 3 dagen lang de tijd om alle gedroomde collector's items te shoppen, en dat tegen betaalbare prijzen. I can hear vintage luxury calling!

Donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober 2012 vindt de 2e editie van dit niet te missen event plaats in de Classic Cars afdeling van Garage Beerens in Antwerpen. Wie benieuwd is naar hoe de editie er vorig jaar uit zag: check het Belmodo.tv artikel Labellov = more than vintage. Dit jaar wordt voor alle nodige fashion goodies gezorgd door Ciel mes Bijoux, Patricia Vintage, Olga's retro en LabelLOV SHOP. De shiny jewelry & stylish watch collection worden voorzien door Macc, Katheley's en The Watchbox.

En nog meer goed nieuws, want naast alle fashion en jewelry krijg je ook een overload aan vintage design meubelen te zien als een lamp van Jules Wabbes of een fancy vintage stoel uit de jaren '70. Naast de nodige collector's items krijg je ook home decoratie voorgeschoteld om je huis mee op te vrolijken. Voor ieder wat wils, dus je kan je hubby gewoon meenemen. Terwijl jij op jacht gaat naar fashion must-haves en bling bling jewelry kan hij de oldschool classic oldtimers bekijken en vintage wine proeven. Hem overtuigen zal dus een piece of cake zijn!

Ook Belmodo.tv tekent fashionably present op donderdag 18 oktober, en dat betekent: time to get excited! Hou Belmodo.tv goed in de gaten (als je dat stiekem nu al niet doet ;o)) want wie weet maken wij je binnenkort heel gelukkig! See you in vintage heaven!

Praktisch: voor een ticket voor donderdag 18 (van 16:00 tot 22:00) of vrijdag 19 oktober (van 10:00 tot 21:00) betaal je € 10,- inkom (€ 7,- in voorverkoop), zaterdag 20 oktober (van 10:00 tot 16:00) is de inkom gratis.

Met medewerking van Nathalie Dejonghe.

page loaded