Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Binnenkijken bij The coveteur

Door Patricia op 23.09.2012

Meestal zijn het hun lenzen die elders binnenkijken, maar voor de gelegenheid legde The Coveteur, in samenwerking met Who What Wear, hun eigen kantoor vast op camera. We love

Het is altijd leuk om binnen te kijken bij creatievelingen om inspiratie op te doen voor je eigen kantoor, maar dit moet dan wel het toppunt zijn: binnenkijken bij binnenkijkers. Wanneer ze niet op de baan zijn vind je Erin Kleinberg, Stephanie Mark en Jake Rosenberg in Toronto. Het kantoor van het creatieve trio barst van de tips, tricks en souvenirs die ze onderweg oppikten, zoals het "brag board" van Nicole Phelps en herinneringen aan hun reizen. Watch and learn!Voor de volledige set foto's kan je terecht op de website van The coveteur.

page loaded