Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Brunch Affair

Door Michael op 18.09.2012

Gezellig nieuwe ontwerpers en spulletjes leren kennen met lekkere hapjes, een streep muziek en als je wil zelfs een bordspel met de kids: that's The Brunch Affair. Een 2-daags event vol fun, food, fashion en familly

De kleurrijke fashion caravaan strijkt neer op vrijdag 21 (preview-avond), zaterdag 22 en zondag 23 september 2012 in de Viaductstraat 66 - 1050 Brussel. Ontdek er jong toptalent waaronder Julien Colombier, Cyril Hatt, Niyona, Emilie Casiez, Balzac Paris, Percy Stone, Michael OlearyMashut, Caroline du Chastel, Dame Aude, Valériane Tramasure en vele anderen.


Hobo Chic is de stijl, vintage meubeltjes het decor in de antieke ijzerwarenwinkel waar The Brunch Affair plaatsvindt. Op vrijdag 21 september gaan de deuren open om 17:00 voor een preview-openingnacht. Op zaterdag 22 en zondag 23 september 2012 zal de Brunch Affair open zijn tussen 11:00 en 21:00. Perfect dus om een hele dag rond te snuffelen en goed volk te ontmoeten! 

Schrijf je in voor het Facebook event en stay updated. Je vindt er ook meer info over hoe, wie, wat en waar. Kom dus zeker langs en be happy at the Brunch Affair

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded