Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

NY diaries: Meatpacking district

Door Aline op 18.09.2012

Iedereen die Lady T (@belmodotiany) & mezelf (@alinevermeiren) volgt op twitter en instagram was al min of meer op de hoogte van onze New York Fashion Week adventures. Naast de Fashion Week, die of course awesome is, is NY ook gewoon een prachtige stad met verschillende hidden gems

Meet the Meatpacking District in East Village, New York. Vroeger was dit een eerder vuile wijk, maar de laatste jaren maakte trendy Meatpacking een enorme inhaalbeweging en is het helemaal hot & happening.

Heel veel designers als DVF, Alexander McQueen, Louboutain, Helmut Lang, Stella McCartney, Y-3, Tory Burch & many more vestigden er ook hun stores.Lovely High Line views

Meatpacking is vrij industrieel opgebouwd met een moderne mix tussen design & oude hangars uit de tijd dat het nog vol slachthuizen stond.

De oude monorail werd recent ook onder handen genomen en is nu beter bekend als The High Line. Deze voormalige spoorlijn is nu een publiek park dat boven de straten van Meatpacking loopt en waar veel New Yorkers & toeristen komen wandelen om te genieten van het groen en het prachtige uitzicht over zowel de Hudson als de stad. 

Dit groene pad loopt ook onder The Standard, 1 van de beste hotels in Meatpacking. Dit boetiekhotel is er 1tje voor de hipsters met een fenomenaal rooftop terrace waar je gezellig kan lunchen. Op de rooftop vind je naast een terrace ook de Boom Boom Room en Le Bain (inclusief zwembad!) waar je zeker moet zijn om een avondje total loss te gaan. The Standard hotel. Clockwise: lunch, boom boom room & hotel

Naast The Standard kan je ook in stijl logeren in Hotel Gansevoort. Dit luxe resorthotel is prijzig, maar zeker zijn geld waard met prachtige uitzichten, uitstekende service & heerlijk eten.

Wil je graag buiten je hotel eten, ga dan zeker naar Pastis. Deze Franse bistro serveert lekkere Franse keuken aan bistro prijzen. Win-win noemen wij dat! Ook Chelsea Market is een absolute aanrader om lekker te gaan lunchen. The Hudson in all its glory...

Tot slot moet je gewoon een avondje gaan stappen in Meatpacking district, een bruisende nacht gegarandeerd! Je vindt er gezellige bars, goede restaurants en trendy clubs

Samengevat: Meatpacking has it all: the hotels, the views, the park, the clubs, the shops & the restaurants

page loaded