Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Modo Brussels 2012: Fashionalism rules!

Door Tiany op 18.09.2012

Modo Brussels 2012 vindt plaats op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 oktober 2012 en is de 12de editie van het grootste fashion event in België. Modo 2012 is geen commercieel evenement, maar wel een artistiek parcours gelegen tussen de Zavel- en Dansaertwijk.

De focus ligt zoals altijd op ontwerp, talent en kennis. Onder het thema 'Fashionalism' presenteren Belgische kanonnen als Raf SimonsBruno Pieters en Romain Brau hun nieuwe collecties en op allerlei hotspots zijn installaties te zien van bekende en minder bekende designers. Met 'Dit is Belgisch' wisten de Antwerpse 6 in de jaren '80 de internationale modewereld te verbazen. Vandaag doet Modo 2012 met 'Fashionalism' een voorstel om weer meer belang te hechten aan onze nationale modetrots
Modo 2012 wil aan introspectie doen. Let fashion teach you a lesson! Wat betekent 'Belgische mode'? Hoe werkt onze modesector en lopen we mee in de pas van the industry? Wees gerust, Modo 2012 is meer dan dat hard boiled, theoretische luik met z'n verschillende seminars en workshops. Modo 2012 is ook en vooral een groots opgezet 3-daags mode-event waar je veel nieuw design-talent, nieuwe winkels, leuke adresjes en beautiful people leert kennen! 

Ontdek de programmatie op www.modobrussels.be. Het parcours kickstart op vrijdag 12 oktober 2012 met nocturne vernissages, concerten, défilés en soirées op verschillende locaties. Een must-see die 1ste avond is de High Fashion Low Countries expo die samen met gastland Nederland de mini-collecties toont van 3 Belgische en 3 Nederlandse designers met de nadruk op slow fashion. De expo is te zien in het MAD Brussels, Nieuwe Graanmarkt 10.

So much to see in maar 3 dagen. Stippel jouw persoonlijke Modo 2012 parcours nu al uit en haal je fashion hartje op! 

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded