Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kenji Minogue mixt met Tom Van der Borght

Door Bieke op 17.09.2012

'Danny', de nieuwste single van Kenji Minogue. Met stip op 1 dé schijf van het fashion seizoen. Why o why? Het is van Belgische makelij, het speelt zich af op den boerebuiten én de stylings in de videoclip zijn 1 voor 1 items van opkomend ontwerper Tom Van der Borght. Kleurrijk, detailrijk én zijn SS13 collectie Church of Chica geeft licht in het donker. Het is eens een andere topmanier om je collectie voor te stellen dan op een prestigieuze catwalk, en in Belmodo.tv terms we call it fashion formidable! Go, go Tom & thumbs up voor het Gentse Kenji Minogue duo. Alweer een brokje lekkere creativiteit van Belgische/Gentse bodem.

Wil je de collectie van Tom Van der Borght nog verder ontdekken, surf dan zeker eens naar zijn website, de Belmodo.tv artikels Show Academie Sint-Niklaas 2012 en Triumph Insipiration Award 2011 of ga gewoon langs tijdens de Paris Fashion Week in Showroom Belgium by Flanders Fashion Institute van zaterdag 29 september 2012 tot woensdag 3 oktober 2012. 

De leute!

page loaded