Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Selah Sue teams up with YSL

Door Astrid op 15.09.2012

Of is het net andersom? Doet er niet toe, want wij zijn altijd trots als 1 van ‘onze’ Belgen internationale aandacht krijgt. En zeker wanneer een modehuis als Yves Saint Laurent involved is!

Sinds woensdag 12 september 2012 vinden we de gloednieuwe Yves Saint Laurent spot online, met als soundtrack ‘Just because I do’ van Selah Sue. You go girl! De clip introduceert het nieuwe YSL parfum Manifesto en actrice Jessica Chastain, die we kennen als de sexy Celia Foot uit The Help, is de ster van de video.

Hoewel we nog steeds niet helemaal overtuigd zijn van haar volumineuze coiffure, is miss Sue wel 1tje om in de gaten te houden op fashion gebied. Remember the fabulous Wmagazine shoot? We zagen de Leuvense daar onder meer in een paar stunning jurken, zoals het zijden exemplaar van D&G. We totally dig this look on her!

Deze video brengt Seleh Sue volgens ons al een hele stap dichter bij haar international breakthrough en wij zitten sowieso op de 1ste rij om haar toe te juichen!

Vanaf maandag 17 september 2012 doet de Belgische singer-songwriter trouwens het voorprogramma van Ed Sheeran tijdens zijn tournee in de US of A en Canada. Told you so she was doing okay

page loaded