Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

When I grow up I want to be a model

Door Kim op 14.09.2012

Begin al maar spontaan "oooh" en "aaah" te kirren, want de schattigheidsfactor van de kinderfoto's van deze topmodellen ligt très hoog. The Cut verzamelde foto's van meer dan 50 modellen toen ze nog heel erg jong en waarschijnlijk een pak onschuldiger waren. Deze foto's leveren het bewijs: goede genen zitten er al van kindsaf in...

1. Natalia Vodianova

Voor Natalia Vodianova poseerde in campagnes voor Guerlain, Chanel of Versace had ze een voorkeur voor strikjes en bloemen. De doorborende blik had ze altijd al.

2. Chanel Iman

Chanel Iman leek dan eerder weer een tomboy met een voorliefde voor sport. Tegenwoordig beschouwt ze catwalklopen voor Stella McCartney en Balenciaga als haar cardio.

3. Bar Refaeli

Bar Refaeli mag wat ons betreft naar huis met de trofee voor cutest kiddie. Dat engelenhaar! Die schattige ogen! No wonder dat ze tegenwoordig meer dan 20 miljoen dollar waard is.

4. Natasha Poly

Het is even zoeken naar gelijkenissen, maar Natasha Poly leek best wel een schattige baby. De Russische ruilde intussen de kinderkoets voor de runway van o.a. Jimmy Choo, Jil Sander, Balmain en Givenchy.

5. Joan Smalls

Joan Smalls dacht vast niet dat ze ooit als nr. 1 zou staan op models.com in haar roze ensemble. Tegenwoordig behoort ze tot de top van de modellenwereld met campagnes voor Givenchy, Fendi en H&M.

Welke is jouw favoriet?

page loaded